Karstulan mieslaulajat – 70 v. juhlakonsertti ”Tulitauko”

Su 19.9. Karstulan mieslaulajat – 70 v. juhlakonsertti ”Tulitauko”

Jäsenhinta 50 €. Liput sisältävät bussikuljetuksen, konserttilipun, väliaikakahvin ja pullan.

Viime vuodelta koronarajoitusten takia tälle vuodelle siirretty:

Maaseutupoliittinen musiikkisatiiri
TULITAUKO

Suurin piirtein ajalta, jolloin ihmiset hukkasivat juurensa ja maaseutua katsottiin nenänvartta pitkin. Kuoromme on jo pitemmän aikaa kummastellut valtakunnan päättäjien ja "metropolilaisten" nurjaa suhtautumista maaseutuun. lkään kuin kaupungin ja maaseudun välille olisi muodostunut muuri. Sanokaamme tätä muuria vaikka Kehä kolmoseksi. Olisiko asialle tehtavissa jotakin? Tuumasta toimeen! Kuoro päätti ryhtyä muurin purkajaksi urakkataksalla kuten Nätti-Jussi revontulien sytyttäjäksi ja vielä määräpäivään mennessä. Samaan aikaan kaupungissa herää joku kumma kutina, joka panee etsimään omia juuria ja kadotettua maaseutua.

Tämä merkillinen kulkutauti tuntuu vaivaavan myös Bundensdorfin hienosto-pariskuntaa, Gunillaa ja Andersia. Viimeisen pisaran tähän juurettomuuteen antaa pamaus, joka ylittää jopa kaupungin normaalin korvia huumaavan melskeen! Hermo on pinnassa ja niinpä he päättävät lähteä rauhoittumaan - ikään kuin pioneerimatkalle. Kaikkihan on vain puhelinsoiton päässä. Vai onko? Vaivihkaa rakentunut muuri saattaakin osoittautua luultua korkeammaksi.

Ehtiikö kuoro räjäyttää muurin ja siirtää Kehä kolmosen määräaikaan mennessa Karstulan tasalle? Pääsevätkö Gunilla ja Anders lepuuttamaan hermojaan kuviteltuun maaseudun rauhaan? Asiassa yrittää auttaa Juhani Lehtosen käsikirjoitus "Tulitauko", seka kuoron ja orkesterin 25 eri musiikkikappaletta Olli Oikarin johdolla. Vihreille niityille Gunillaa (Päivi Muhonen) ja Andersia (Jukka Ruusuvirta) ohjastaa ja polkua dramatisoi Seppojuhani Ruotsalainen, apuohjaajana Eero Jokela.
Ps. Käsikirjoittaja huomauttaa, etta tekstissä vilahtelevilla keksityillä (tutuillakaan) nimillä ei ole tapahtumien kanssa mitään tekemistä!

Toiset rakentavat muureja - toiset purkavat
Karstulan Mieslaulajat

Ilmoittautuminen ja maksu 20.8.21. mennessä.

Lähtö: Harju klo 12.45 ja Palokka klo 13.

Viite: 120207.